Bugr Burger (Olomouc)


BUGR BURGER


Jelikož jsem nějaký ten pátek v Olomouci studovala, budu se o ní ve svých Gastrotoulkách často zmiňovat. A naše olomoucké putování začneme v jednom z těch novějších podniků, v Bugr Burgeru.

Právě Bugr Burger je jedním z důvodů, proč lituji, že už nejsem student, a že se v Olomouci už sotva kdy mihnu. Podnik, bohužel, otevřeli právě v roce, kdy se mé studium chýlilo ke konci, a tak jsem ho stihla navštívit sotva dvakrát. Nicméně, až bude příležitost, rozhodně se ráda vrátím



Obsluha byla vždy milá a přátelská, v celé restauraci (i když Bugr Burger zrovna typickou restaurací není) panovala příjemná atmosféra a leckterý student se tam mohl cítit jako doma.

 Výběr je celkem bohatý a rozhodně nezklame ani zákazníky z řad vegetariánů. Po Big Vegu se budou určitě olizovat až za ušima. Masožrouti pak určitě nepohrdnou klasikou, burgrem s čedarem či pikantnější verzí s jalapenos. 




Všechno je připravené z čerstvých a kvalitních surovin. Vzhledově i chutí nesahá "Mekáč" Bugru ani po kotníky! Rozhodně si zaslouží plný počet a mé doporučení

1  2  3  4  5 

Komentáře