Jak konečně najít tu pravou?


JAK KONEČNĚ NAJÍT TU PRAVOU?


Milí pánové, stále se snažíte, ale všechny Vaše pokusy jsou marné? Chtěli byste se usadit, ale navzdory Vašim snahám zeje hnízdečko lásky prázdnotou? Nezoufejte. Přináším Vám několik zaručených rad z roku 1916 přímo od ruského profesora bílé a černé magie. Tak nebuďte labuť a nechte si poradit!

Již na začátku se profesor snaží všechny muže varovat před zlými ženami. Ty totiž, zcela logicky, do manželství nevnesou tolik potřebnou pohodu a klid. Takže vážení, zlou tedy rozhodně ne!

1. Vaší vyvolené by mělo být minimálně 25 let. Mladší nebrat! Podle profesora jsou náladové a k tomu navíc tak trochu "do větru".

2. Berte zásadně jen modrooké. Šušká se, že barva očí zrcadlí ženin charakter a modroočky bývají poslušné svému muži. Jiné nebrat! Černooké bývají vznětlivé, ženy s očima do šeda si rády hrají na frajerky a hnědooké jsou drbny! 

3. Proboha, hlavně se k ní nestěhujte! Ženskou s domem berte pouze v případě, že ho přepíše na Vás. Jinak by se Vám mohlo jednoho dne stát, že Vás i s Vašima pěti švestkama vyštve na ulici. A to by bylo vskutku nemilé.

4. Měli byste si ji před svatbou samotnou řádně vyzkoušet. Říká se, že ženy jsou náchylné k různým druhům potěšení - především k těm hmotným. Vezměte ji na zkoušku na nákupy, na ples, do společnosti a pozorujte, jak se Vaše vyvolená chová. Pokud odmítne a dá přednost domácímu pohodlí, je to bezpochyby ta pravá.

5. Pozor byste si měli dát i na barvu vlasů. Ideální bývají blondýny (ačkoliv u nás se tvrdívá, že jedině jako milenky). Prý jsou tiché, skromné, něžné a vděčné. No nevím, tady asi profesorovi ujela ruka.

6. Tmavovlásky své muže milují k zbláznění, ale bohužel jsou náladové, temperamentní a vznětlivé.

7. A zrzku vůbec nebrat. Skrývají v sobě totiž lišáckou vychytralost a lstivost. Potvůrky jedny.

8. Nejspíš nikdo nechce svéhlavou ženskou. Ale jak ji poznat? Jednoduše. Nabízejte jí věci, které jí nebudou po vůli a sledujte, jak se bude chovat. Pokud přimhouří očko, je to ta pravá. Pokud Vám bude houževnatě vzdorovat, jděte radši o dům dál. 

A to je ode mě vše. Milí muži, zapište si to za uši. A až dneska večer budete razit na seznamovačky někam do klubů a vírů velkoměsta, mějte slova profesora na paměti.

Více mouder najdete na: https://dlib.rsl.ru/viewer/01006521470#?page=2 

Komentáře

  1. Nedalo mi to a nakoukla jsem. Takže pánové! Hlavně se vyhýbejte ženám, které letí na Marťany! :-D Uvažuji, že knihu přeložím a věnuji svým nezadaným synům. Konec konců je i v mém zájmu, aby si chlapci dobře vybrali.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat